مهم است هنگام کار بر روی کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ، زاویه صفحه نمایش را در نظر بگیرید. مشاهده کردن صفحه نمایش کمی رو به پایین راحت تر است. در حالت مطلوب، مرکز صفحه باید حدود 20 درجه (4-5 اینچ) زیر سطح چشم باشد. صفحه نمایش را طوری قرار دهید که از تابش خیره کننده نور از بالای سر و حتی نور محیط جلوگیری کند.
از این قانون آسان را برای به خاطر سپردن، جهت مراقبت از چشم استفاده کنید، فشار دیجیتالی چشم تان به حداقل خواهد رسید. روش انجام این قانون به این شکل است که هر بیست دقیقه با نگاه کردن به شی یا جسمی در فاصله بیست فوتی آن به مدت تقریبا بیست ثانیه است، به چشمان خود استراحت دهید.
باید از عینک های طبی، مخصوص کار با کامپیوتر استفاده کنید که نیازهای بصری استفاده از کامپیوتر را برآورده می کند. البته باید دقت کنید زیرا این عینک ها با عینک مطالعه یا عینک استفاده در بیرون از خانه، متفاوت است.
بزرگ کردن اندازه تصاویر یا متن روی صفحه می تواند به کاهش خطرات ناشی از خستگی چشم در طول روز کمک کند. متن بزرگ تر می تواند خواندن کلمات یا مطالب را برای چشم آسان تر کند.
در بیشتر موارد، افراد معمولا هنگام خواندن متن روی صفحه، کمتر پلک می زنند. در نتیجه، منجر به سردرد و خستگی چشم آن ها می شود.
میزان بینایی می تواند به طور منظم به دلایل متعددی غیر از افزایش سن تغییر کند. برای جلوگیری از ایجاد خستگی منظم چشم و بینایی ضعیف، مراجعه منظم به چشم پزشک را در اولویت قرار دهید.
چشم ها یکی از مهم ترین حواس در بدن انسان است. بدون دید روشن و قوی، انجام وظایف و فعالیت های روزانه دشوار است. بنابراین بهتر است همیشه مراقب چشم های خود باشید.