استفاده خرما در رمضان از نظر علم تغذیه و ثواب آن از نظر علم دین!
۶ فایده مهم مصرف خرما در افطارهای ماه مبارک رمضان
پیامبر اسلام، حضرت محمد(ص) سفارش کردهاند که روزه خود را با خرما افطار کنید. تحقیقات نشان دادهاند خرما تاثیر فوق العادهای بر سلامتی و سطح انرژی ما دارد.
۱. خرما به آسانی هضم میشود و به معده روزهدار آسیب نمیرساند و فرد روزهدار برای هضم آن دچار مشکل نمیشود.
۲. خرما با کنترل اشتهای روزهدار مانع پرخوری روزهدار میشود.
۳. خرما با فعال کردن آنزیمهای معده که در طول روز کاهش یافته بود معده را آماده دریافت مواد غذایی میکند.
۴. این ماده غذایی دارای قند طبیعی فراوانی است که مهمترین ماده غذایی مورد نیاز بدن، حجرات و رگهای مغز را تامین میکند که قابل جایگزینی با ماده دیگری نیست.
۵. خرما با داشتن مقدار کافی مواد مغذی و به توانایی جذب سریع فکر روزه دار را آرام ساخته و به خصوص سردردی را از بین میبرد محقیقین در یافتن که مسلمانان روزه دار به مجرد افطار با استفاده 3 عدد خرما میتوانند تمام ضرورت 24 ساعت غذایی خود را مرفوع نمایند که هیچ غذای دیگر بدیل خرما شده نمیتواند.
۶. نمک قلیایی موجود در این ماده غذایی باعث تنظیم خاصیت اسیدی معده میشود که به دلیل مصرف بیش از حد گوشت وکاربوهیدراتها ایجاد شده. این مشکل میتواند منجر به امراضی مانند دیابت یا شکر ، نقرس، سنگ کلیه، التهاب کیسه صفرا، فشار خون و هموروئید شود.
سایر فواید مصرف خرما
در سوره مریم گفته شده است در زمان تولد حضرت مسیح (ع) به حضرت مریم به دلیل درد زایمان از طرف خداوند امر میشود که تکان بده درخت خرما را تا خرمای تازه و رسیده به سوی تو افتد.
مطالعات علمی نشان دادهاند این ماده غذایی تاثیر فراوانی بر زنان باردار و شیرده دارد. خرما با داشتن محرکهای خاص باعث تقویت عضلات رحم میشود و این خرما به داشتن زایمان راحت در خانم ها میشود.
دوکتوران طبی کابل درمل به همه مادران شیرده توصیه میکند که با حذف خرما در صورت روزه داری جسم خود و طفل شیر خوار تان را به خطرمواجه نکنید
صحت ثروت است.